Over Mobiliteitsfabriek

Begonnen als start-up. Nu een mobiliteitsbedrijf met honderdduizenden tevreden reizigers. Sinds onze oprichting in 2013 hebben we maar één doel: reizigers tevreden van A naar B brengen. We geven advies met verstand van zaken en hebben een focus op klanttevredenheid. Samen werken we keihard om onze klanten en reizigers te verwonderen.

Mobiliteitsfabriek is vanaf de start begonnen met het maken van een nieuwe mobiliteits- en vervoersoplossing voor Nederland. Eén NFC-kaart en één app die toegang geven tot openbaar vervoer, autodelen, tanken, parkeren, fietsdelen, fietsstallen, taxi en nog veel meer. 'Het nieuwe reizen' noemen we dit. De registratie van al deze ritten komt automatisch terug in ons systeem, de ritten worden gekoppeld aan de kaart en vervolgens gefactureerd.

De klanten en reizigers bedienen, dat doen we samen met veel grote bedrijven zoals NS, Shuttel/Pon, RET en GVB. En we  sluiten hiervoor ook steeds meer (vervoers)diensten aan op ons mobiliteitsplatform. Zo maken we mobiliteit gemakkelijk en toegankelijk. 

Vastroesten in je functie? Dat gaat je niet lukken bij ons. We veranderen namelijk continu. Dat vraagt flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop kansen. Bijvoorbeeld als er een nieuwe functie bij komt omdat we zo snel groeien. Of als je eigen functie verandert doordat je team groter wordt.


Kernwaarden

In ons werk en onze omgang met klanten en elkaar stellen we de volgende kernwaarden centraal:   

  1. Informeel
  2. Professioneel
  3. Ambitieus
  4. Betrouwbaar

Staan deze waarden ook bij jou hoog genoteerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Klanten

Wij werken met trots samen met de volgende partijen:

- Achmea

- PON

- GVB Amsterdam

- Volkswagen

- RET Rotterdam

- WijMobiel

- Tripkey

In de media

"Mobiliteitsfabriek vierde kaartaanbieder NS".

Lees meer.

 

"Certificering Lean & Green".

Lees meer.

 

"GVB en Mobiliteitsfabriek bieden OV-kaart aan voor zakelijke markt".

Lees meer.

 

"Investering NS in Mobility Invest Group"

Lees meer.

 

"Staatssecretaris reageert op ons product Tripkey"

Bekijk hier