Onze collega's aan het woord

Mandy - Medewerker Klantenservice

'Door de open bedrijfscultuur krijg ik de vrijheid en de kans om door te groeien’

 

 

Mijn naam is Mandy en ik ben sinds de zomer van 2019 werkzaam bij de Mobiliteitsfabriek.

Ik ben begonnen als klantenservice medewerker en in deze functie heb ik de basis van alle systemen geleerd.

Als klantenservice medewerker hield ik mij voornamelijk bezig met het beantwoorden en oplossen van alle binnenkomende vragen omtrent onze zakelijke OV-kaarten.

Inmiddels ben ik doorgegroeid en ben ik nu werkzaam in het projecten team binnen het KCC. In mijn functie als projectmedewerker houd ik me bezig met leuke en innovatieve projecten!  Een voorbeeld hiervan is het deelauto project. ( kijk eens op https://www.axxel.nl/). Doordat de Mobiliteitsfabriek constant op zoek is naar nieuwe manieren van reizen, blijft mijn werk uitdagend en afwisselend.

 

 

Door de openbedrijfscultuur krijg ik de vrijheid en de kans om door te groeien. Dit maakt het werken voor de Mobiliteitsfabriek leuk en uitdagend!


Tibor - Developer

'' Naast hard werken is er ook tijd voor plezier"

 

Mijn naam is Tibor, ben 24 jaar oud en sinds september 2017 werk ik als developer bij de Mobiliteitsfabriek. In de eerste paar weken heb ik vooral kennis gemaakt met al de verschillende applicaties waaraan actief gewerkt wordt. Nu ben ik bezig met wat grotere projecten samen met andere ontwikkelaars.
Wat ik leuk vind aan werken bij de Mobiliteitsfabriek is de informele sfeer. Tijdens het werk is er genoeg tijd en ruimte om zelf na te denken over de implementatie van code en daarover te discussiëren met de andere ontwikkelaars. Ook ben je vrij om uit de taken die beschikbaar zijn zelf iets te kiezen waaraan je wilt werken. Als je klaar bent met programmeren word je nog steeds betrokken bij andere stappen in het proces, zoals het helpen bij het testen van je eigen werk. Ook ben je soms bezig om code van anderen te reviewen en testen. Dit maakt het werk vrij afwisselend.

 

Naast hard werken is er ook tijd voor plezier. Buiten werktijd wordt er veel geregeld voor andere activiteiten zoals etentjes, meetups en escape rooms.


Stefan - senior developer

'' Er zijn steeds weer nieuwe uitdagingen omdat het landschap constant verandert''

Mijn naam is Stefan en ben freelancer bij Mobiliteitsfabriek.  Als echtgenoot en vader van 2 kinderen, ben ik ook radio DJ en echte spelletjesfreak.

Een van de projecten waar ik een bijdrage heb geleverd is het opschalen van de verwerking van alle gegevens in de systemen van Mobiliteitsfabriek. Het was een uitdaging om te zorgen dat alle gegevens kloppend blijven en dat klanten zo snel en goed mogelijk de juiste informatie kunnen beschikken. Daarnaast moet de code die geschreven en aangepast wordt goed onderhouden blijven, want de code staat nooit stil. 

 

Bij Mobiliteitsfabriek zijn er constant nieuwe uitdagingen te vinden omdat het landschap constant verandert. De technische uitdagingen zijn steeds anders, de mogelijke technische oplossingen zijn steeds anders en door het werken met  de data van allerlei externe partijen moet je altijd creatief denken. Het IT team van Mobiliteitsfabriek is daarnaast een leuk en hecht team met allerlei verschillende persoonlijkheden.