Onze collega's aan het woord

Lucy - Junior Projectmanager

''Als werknemer heb je de kans om mee te groeien met het bedrijf''

 

Mijn naam is Lucy en ik ben inmiddels meer dan twee jaar werkzaam bij Mobiliteitsfabriek. In 2 jaar tijd is er veel gebeurd bij Mobiliteitsfabriek en ik het zelf ook niet stil gezeten.

 

Ik ben begonnen op de backoffice en daarna in de rol van Junior Projectmanager mogen werken aan veel innovatieve en leuke projecten! Voorbeelden hiervan zijn de Zuidas Mobility Experience(s), de Rotterdam MaaS-beleving, de Utrecht Region Pass (kijk eens op www.utrechtregionpass.com). Sinds januari ben ik begonnen bij het onderdeel Reisbalans en richt ik mij meer op de zakelijke markt. In de rol van binnendienst en implementatie ben ik mede verantwoordelijk voor het onderhouden van een goeie klantrelatie en het implementeren van nieuwe klanten.

 

Mobiliteitsfabriek is een groeiend bedrijf en als werknemer heb je de kans om mee te groeien in het bedrijf. Dit is voor mij erg belangrijk

 


Tibor - Developer

'' Naast hard werken is er ook tijd voor plezier"

 

Mijn naam is Tibor, ben 24 jaar oud en sinds september 2017 werk ik als developer bij de Mobiliteitsfabriek. In de eerste paar weken heb ik vooral kennis gemaakt met al de verschillende applicaties waaraan actief gewerkt wordt. Nu ben ik bezig met wat grotere projecten samen met andere ontwikkelaars.
Wat ik leuk vind aan werken bij de Mobiliteitsfabriek is de informele sfeer. Tijdens het werk is er genoeg tijd en ruimte om zelf na te denken over de implementatie van code en daarover te discussiëren met de andere ontwikkelaars. Ook ben je vrij om uit de taken die beschikbaar zijn zelf iets te kiezen waaraan je wilt werken. Als je klaar bent met programmeren word je nog steeds betrokken bij andere stappen in het proces, zoals het helpen bij het testen van je eigen werk. Ook ben je soms bezig om code van anderen te reviewen en testen. Dit maakt het werk vrij afwisselend.

 

Naast hard werken is er ook tijd voor plezier. Buiten werktijd wordt er veel geregeld voor andere activiteiten zoals etentjes, meetups en escape rooms.


Stefan - senior developer

'' Er zijn steeds weer nieuwe uitdagingen omdat het landschap constant verandert''

Mijn naam is Stefan en ben freelancer bij Mobiliteitsfabriek.  Als echtgenoot en vader van 2 kinderen, ben ik ook radio DJ en echte spelletjesfreak.

Een van de projecten waar ik een bijdrage heb geleverd is het opschalen van de verwerking van alle gegevens in de systemen van Mobiliteitsfabriek. Het was een uitdaging om te zorgen dat alle gegevens kloppend blijven en dat klanten zo snel en goed mogelijk de juiste informatie kunnen beschikken. Daarnaast moet de code die geschreven en aangepast wordt goed onderhouden blijven, want de code staat nooit stil. 

 

Bij Mobiliteitsfabriek zijn er constant nieuwe uitdagingen te vinden omdat het landschap constant verandert. De technische uitdagingen zijn steeds anders, de mogelijke technische oplossingen zijn steeds anders en door het werken met  de data van allerlei externe partijen moet je altijd creatief denken. Het IT team van Mobiliteitsfabriek is daarnaast een leuk en hecht team met allerlei verschillende persoonlijkheden.