Werken in het centrum van Amersfoort

Ons kantoor is oud maar ook superstrak. Mooi wit met oude karakteristieke details. En lekker open met heel veel glas. Daarom hebben onze vergaderkamers vele vormen en maten. En ze zijn van glas, zodat je lekker mee kunt kijken met wat er om je heen gebeurt.

 

Maar we zouden Mobiliteitsfabriek niet zijn als het hier alleen maar open en licht was. Daarom hebben we ook een bruin café. Voor de gezellige vrijdagmiddagborrel, maar als je het leuk vind kunnen we het sollicitatiegesprek ook hier voeren. Jij bepaalt!

Samen met alle medewerkers bekijken we steeds hoe het pand nóg beter, leuker en gezelliger kan worden. Door slim na te denken over de inrichting, veel spullen van Marktplaats te halen en zelf meubels te (laten) ontwerpen. 

 

Elke dag staat er een uitgebreide lunch klaar. Handig, lekker én een leuk moment om je collega's van andere afdelingen te spreken. 

 

Waar zijn we te vinden? Mobiliteitsfabriek ligt in hartje Amersfoort, 5 minuten lopen van het NS- station en 2 minuten lopen van het oude stadscentrum van Amersfoort.

Utrechtseweg 9

3811NA Amersfoort